Det fulde økonomisetup

BOGHOLDERIET

Bogholderiet er maskinrummet bag enhver virksomhed. Det skal bare være let og så skal det fungere.

Hos os kan du enten vælge at lægge hele økonomiafdeling trygt over i vores hænder eller dele af den.

Vi sidder med de mest moderne systemer til små og mellemstore virksomheder. Vi er konkurrencedygtige fordi vores setup næsten er fuldt automatiseret - og det betyder du sparer penge i sidste ende, da vi ikke bruger lige så lang tid på at bogføre dine bilag.

Hos os sidder vi et team af bogholdere, der er klar til at servicere Jer - alt ud fra Jeres præmisser - og vi kan det hele.

LØNADMINISTRATION

Medarbejdere der ikke modtager løn? En lønudbetaling, der er regnet forkert?

To situationer, der bestemt ikke giver glade medarbejdere - og medarbejdere er en af dine største aktiver i din virksomhed. Derfor bør du tage administrationen af din lønudbetaling seriøs.

Det gør vi hos Frontstage Financials!

Vi udarbejder lønsedler, kilometerpenge, diæter og indberetter til SKAT, Pensioner, ATP m.v. for alle dine medarbejdere - og lønsedlen ryger direkte i deres E-boks.

Hele vores lønadministration kører på App's på Jeres mobiltelefoner, der integrere med økonomisystemet og lønsystemet - som betyder I sparer penge i sidste ende.

Pris

Vi ønsker at være gennemsigtig og til at regne med. Derfor prisfastsætter vi Jeres setup individuelt med en fast månedlig pris - så kommer der ingen overraskelser på regningen fra Os.

Tag fat I os nu og få et attraktivt tilbud på at outsource Jeres økonomisetup til os.