CFO Services

CFO SERVICES

CFO Services giver Jer, der har et ønske om en service og sparring på højeste niveau med den finansielle indgangsvinkel, en rigtig god partner.

Vi entrere med en omfattende praktisk og teoretisk baggrund - Vi har siddet i lignende ledende stillinger i internationale økonomifunktioner samt arbejdet i internationale revisionshuse som KPMG og EY, hvorfra vi vil kunne bruge denne store erfaring og viden hos Jer.

Vi har stor erfaring med blandt andet procesbeskrivelser samt optimering heraf, genskabe det mistet overblik, op- og nedskalering af økonomiafdeling afhængig af virksomhedens aktivitet samt en fuld oprydning af hele økonomi-området.

Og så kan vi bruges til kort- og længerevarende vikariater. Står Jeres regnskabschef til at skulle på barsel? Fratræde sin stilling? Være langtidssygemeldt? Så kan vi træde til hurtigt og sikre at Jeres virksomhed ikke mister momentet i lige netop Jeres økonomiafdeling.

Vi ønsker at levere lige det setup I ønsker.

Vi er den rigtige partner for Jer!

Pris

Om du er til en fast pris eller til faktureret efter pågået timer - det er helt op til dig. Vi fakturerer normal 1.000 kr. i timen for vores CFO services.

Her får I højtuddannede kompetente konsulenter med stor erfaring fra lignende stillinger, der kender de daglige udfordringer på CFO- og ledelsesniveau.