Om

Vi er et lille konsulenthus primært bestående af en fastansat og flere tilknyttede freelancere - og på den måde sikre vi, at vores kunder altid mærker tæt dialog samt fleksibilitet.

Vi har mange års erfaringer fra større revisions- og konsulenthuse som KPMG, EY m.v. Vi har ligeledes siddet flere år i ledende stillinger for økonomiafdelinger i mindre og større internationale koncerner. Vi kender til de nye udfordringer og spørgsmål mindre nystartede virksomheder har, ligesom vi også kender til allerede etablerede økonomiafdelinger, der kæmper i en stresset hverdag - vores erfaring spænder bredt, og derfor også er vi også et godt valg til at være Jeres samarbejdspartner.

Vi er drevet af lysten til at modernisere og opgradere virksomheders økonomiafdeling. Vi har selv siddet i økonomiafdelinger, hvor vi har set de positive resultater af at modernisere og opgradere. Vi ved, at virksomheden skal fokusere på det, de er bedst til - at skabe forretning. Vi står klar til at hjælpe med det, vi er gode til - nemlig at supportere virksomheden.

Vi kan blive ved med at tale om os selv - men vi ønsker meget hellere at komme ud og møde Jer - I ved bedst, men vi kan hjælpe Jer på vej.

Morten Hjelmholm

Stifter, HD(R) og cand.merc.aud

Telefon: +45 5339 2980
Email: morten@finanschefen.dk