Vores Services

Fuldt økonomi-setup

Vores bogholderi-service dækker alt fra finanstransaktioner til en fuld fungerende økonomiafdeling - herunder lønudbetaling/-administration.

Vi bestræber os at levere lige nøjagtig jeres ønske til en fast pris eller på timebasis.

Det er nemt hos os - tag billede af dit bilag med din iPhone og tænk aldrig på det igen - vi arbejder med elektroniske bilag og moderne systemer, som gør din hverdag lettere.

TILHØRENDE LØNADMINISTRATION

Medarbejdere der ikke modtager løn? En lønudbetaling, der er regnet forkert? To situationer, der bestemt ikke giver glade medarbejdere - og medarbejdere er nu en af dine største aktiver i din virksomhed.

Så derfor bør du tage administrationen er din lønudbetaling seriøs - Det gør vi hos Finanschefen!

CFO Services

CFO Services giver Jer, der har et ønske om en service og sparring på højeste niveau med den finansielle indgangsvinkel en rigtig god partner.

Vi entrere med en omfattende praktisk og teoretisk baggrund - vi har siddet i lignende ledende stillinger i internationale økonomifunktioner samt arbejdet i internationale revisionshuse, hvorfra I vil kunne bruge denne viden hos Jer.

Vi er en seriøs og kompent partner til Jer.

ledelsesrapportering

Jo bedre grundlag - jo bedre beslutning.

Stadigt større krav til løbende at kunne analysere data fra en ny vinkel, gør at behovet for dynamisk og ad hoc rapportering er steget væsentligt.

Derfor vil vi altid gerne hjælpe virksomheder i gang med at tage de rigtige beslutninger.

Med os på sideløbende kan vi sammensætte den helt rigtige rapportering for Jeres virksomhed.